Съпругата на мексиканския наркобос Хоакин Ел Чапо Гусман е арестувана в

...
Съпругата на мексиканския наркобос Хоакин Ел Чапо Гусман е арестувана в
Коментари Харесай

Арестуваха съпругата на Ел Чапо |

Съпругата на мексиканския наркобос Хоакин " Ел Чапо " Гусман е задържана в Съединени американски щати по обвиняване за трафик на опиати, оповестиха американските управляващи, съобщи Би Би Си. 

31-годишната Ема Коронел Айспуро беше арестувана на интернационалното летище " Дълес " покрай Вашингтон. Тя е обвинена за разпространяване на кокаин, метамфетамин, хероин и марихуана. Днес трябва да се яви във федерален съд в окръг Колумбия посредством видеоконференция.

Коронел е упрекната и в скрит план, с цел да помогне на брачна половинка си да избяга от пандиза в Мексико през 2015 година, както и в присъединяване в планирането на второ бягство, преди Гусман да бъде екстрадиран в Съединени американски щати през януари 2017 година

В момента Ел Чапо излежава доживотна присъда в Ню Йорк за трафик на опиати и пране на пари. 63-годишният е ръководел картела " Синалоа ", за който американските управляващи считат, че е най-големият доставчик на опиати в страната. 

През 2019 година е наказан на пожизнен затвор заради голям брой обвинявания в изнасилвания, убийства, както и трафик на опиати. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР